Smink és haj

Hostessek, modellek alkalmi sminkje és egyedi frizura készítése

Smink és fodrász szolgáltatás

A smink és fodrász szolgáltatás igény szerint rendelhető a hostessek számára, profi sminkes és haj stylist csapatunk bevonásával, akik a rendezvény igényeihez mérten elkészítik a hostessek alkalmi sminkjét és frizuráját. Továbbá profi sminkes és haj stylist csapatunk szintén megrendelhető divatbemutatókra, fotózásokra és forgatásokra, ahol elkészítik a modellek profi sminkjét és egyedi frizuráját. Ezen felül szívesen állnak a vendégek rendelkezésére is a rendezvény folyamán, előzetes megrendelés alapján.

Alkalmi és profi smink készítése

– hostessek alkalmi sminkelése rendezvényre
– hostessek sminkelése reprezentatív megjelenéshez
– modellek, hostessek profi sminkelése fotózásokhoz
– modellek, hostessek profi sminkelése forgatásokhoz
– modellek profi sminkelése divatbemutatókhoz

Rendelje meg sminkes és haj stylist csapatunkat kiemelt rendezvényeire!

Profi sminkes és fodrász csapatunk megrendelhető bármilyen eseményre, rendezvényre, partira, ahol elkészítik a vendégek alkalmi sminkjét, party sminkjét és frizuráját.

Szépségipari partnerünkMakeup & Cosmetics


Alkalmi frizura készítése és hair styling

– hostessek alkalmi frizura készítése rendezvényre
– hostessek egyedi frizura készítése rendezvényre
– egyedi frizura készítés és hair styling fotózásokhoz
– modellek frizura készítése forgatásokhoz
– modellek frizura készítése divatbemutatókhoz

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüben található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Ügynökségünk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.