Modell hostess

Glamour hostess és modell közvetítés rendezvényekre

Glamour és modell hostess közvetítés

Glamour hostess, valamint modell-hostess közvetítés szolgáltatásunk megrendelhető kiállításokra, rendezvényekre, promóciókra, VIP eseményekre, fotózásokra, forgatásokra és divatbemutatókra. A glamour hostessek és modellek akár egyedi ruházatban és feltűnő megjelenéssel is rendelhetőek. Az alábbi portfólió válogatás folyamatosan bővülő adatbázisunkból lett összeállítva. Ajánlatkérés esetén email-ben elküldjük az adott eseményre elérhető glamour hostessek, illetve fotó modellek képeit.

Válogatás folyamatosan bővülő portfóliónkból

Glamour hostessek és modellek foglalása

Amennyiben glamour hostess bérlés, illetve modell közvetítés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüben található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Ügynökségünk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.